Konference: Sammen skaber vi fremtidens børneliv

700 ansatte i dagtilbud, SFO’er og klubber samledes til konference med fokus på, hvordan børns naturlige nysgerrighed, lærelyst og skabertrang stimuleres i dagtilbud og fritidstilbud

Børn udfolder helt automatisk deres nysgerrighed, skabertrang og lyst til at lære i deres leg. Børn er med andre ord gode til at observere, eksperimentere og lave hypoteser om hvordan verden hænger sammen. Disse kompetencer skal vi holde fast i og stimulere yderligere, så vores børn fra børnehave til skole til ungdomsuddannelse bevarer den naturlige skabertrang og lyst til at lære.

Med det grundsyn samlede Høje-Taastrup Kommune i maj 2018 alle ansatte i dagtilbud, SFO’er og klubber til en stor konference om Fremtidens børneliv. Formålet med konferencen var at styrke broen mellem dagtilbud og skoler ved at give ny inspiration og fælles retning, så vi i det daglige pædagogiske arbejde understøtter børns nysgerrighed, kreativitet, kritiske tænkning og samarbejdsevne.

På konferencen deltog flere end hundrede pædagogiske medarbejdere og ledere både i inspirerende oplæg og workshops, hvor der var lejlighed til at afprøve ny viden og redskaber.

Se og læse alt om konferencen herunder